Bos en Vaartlaan 19, 1181 AA Amstelveen
+31623106230
contact@buroemgee.nl

Buro eMGee vaste copywriter voor vakfotograaf

Het is eenvoudiger dan het lijkt

Buro eMGee verzorgt sinds kort de teksten voor Vakfotografie Westerduin uit Scherpenzeel. Een leuke klus waarbij ik op regelmatige basis teksten schrijf voor gebruik op o.a. social media, advertenties en dergelijke. Geweldig om copywriter voor Vakfotografie Westerduin te zijn.

Zoek jij nou ook een flexibele tekstschrijver? Neem dan contact met me op.

Ik kan helpen met het maken en redigeren van teksten. Ik kan in verschillende stijlen en voor verschillende kanalen schrijven. Voor het web, voor zakelijke communicatie, commercieel of juist heel persoonlijk.

Een doel staat alleen altijd voorop. Een doeltreffende boodschap mag nooit ingewikkeld zijn. Het is dan ook belangrijk je in te leven in je doelgroep en jouw boodschap zo simpel mogelijk te verwoorden.

Ik ben sterk in:

  • Kort en krachtig formuleren van een boodschap
  • Schrijfstijl aan te passen aan de doelgroep
  • Teksten schrijven voor social media posts, artikelen en webpagina’s

Ik help graag met het schrijven en of redigeren van teksten

Ik maak de teksten compleet volgens jouw wensen en gericht op jouw doelgroep en communicatiekanaal

Ik schrijf jouw tekst:

  • volgens jouw wensen
  • zodat deze toepasbaar is op verschillende kanalen
  • aangepast in schrijfstijl om aan te sluiten bij jouw doelgroep
  • geheel volgens jouw huisstijl
  • geoptimaliseerd voor SEO
  • voorzien van de juiste call-to-action

Ook kan ik je teksten gieten in een eenvoudige WordPress website. Ik kan je website ook beheren en je adviseren welke marketing stappen te ondernemen om je brand op de kaart te zetten.

Laat maar weten. Ik sta al in de startblokken.

Tags: