Bos en Vaartlaan 19, 1181 AA Amstelveen
+31623106230
contact@buroemgee.nl

Buro eMGee bouwt site Dienstmeiden van Nu

Het is eenvoudiger dan het lijkt

Dienstmeiden van Nu is ook mijn onderneming. En is het perfecte voorbeeld om te laten zien wat ik zoal voor jou kan betekenen als jij ook een (nieuwe) website wilt.

Dienstmeidenvannu.nl is met WordPress gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van het template Twenty Seventeen. Daarnaast heb ik diverse plug-ins geïnstalleerd om bijvoorbeeld het lettertype aan te passen, om te kunnen meten hoeveel bezoekers er zijn geweest, om een contactformulier te bouwen etc. Ik heb verder alle teksten zelf geschreven en de foto’s gemaakt.

De schrijfstijl is zo gekozen dat het perfect past bij het merk Dienstmeiden van Nu. Een persoonlijke, open schrijfstijl die klanten aanspreekt en exact het gevoel oproept dat beoogd is. Wil je dus ook een website die helemaal op jouw lijf geschreven is? Stuur me een mailtje of bel me gerust.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.