Bos en Vaartlaan 19, 1181 AA Amstelveen
+31623106230
contact@buroemgee.nl

Buro eMGee gecertificeerd in SEO en Structured Data

Het is eenvoudiger dan het lijkt

Afgelopen zomer heeft Buro eMGee niet stilgezeten. Om al jouw teksten en webpagina’s zo goed mogelijk naar voren te laten komen in de zoektocht van de gebruiker zijn er maar liefst twee certificaten binnengekopt. Daarmee is Buro eMGee nu gecertificeerd in SEO en Structured Data.

Na al jaren op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent Google door het lezen van de juiste vakliteratuur was het noodzakelijk de basis van SEO van Buro eMGee serieus vast te leggen door het volgen en met goed gevolg afsluiten van deze training bij Yoast.

Dit gerenommeerde concern is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor SEO en is uitermate compatibel met WordPress door hun grote variatie aan plug-ins met betrekking tot vindbaarheid.

Het tweede certificaat is behaald voor het toepassen van zogeheten Structured Data, dat wellicht wat minder bekend is, maar zeker voor de toekomst zeer belangrijk is. Simpel gezegd zorgt het gebruik van Structured Data ervoor dat jouw website opvallender in de zoekresultaten tevoorschijn komt dan die van je concurrenten. Deze zogeheten Rich Snippets zorgen ervoor dat gebruikers vaker naar jouw product doorklikken omdat jouw snippet meer informatie bevat en daardoor niet alleen aantrekkelijker maar ook betrouwbaarder overkomt.

Wil jij nou ook dat gebruikers in hun zoektocht op het web eerder op jouw site klikken dan op die van je concurrent? Neem dan contact met me op.

Tags: ,