Bos en Vaartlaan 19, 1181 AA Amstelveen
+31623106230
contact@buroemgee.nl

In de pocket: de Facebook Business Mastery

Het is eenvoudiger dan het lijkt

Buro eMGee heeft de Facebook Business Mastery bij de Mark Bongers academy afgerond. Wij zijn geïnspireerd geraakt en hebben veel vertrouwen gekregen in het advertentiekanaal Facebook.

Geluiden dat Facebook op zijn retour zou zijn als sociaal medium zijn wat ons betreft ontkracht door het enorme inzicht dat wij hebben gekregen in de kracht van het advertentie medium Facebook, waartoe uiteraard ook Instagram behoort.

De mogelijkheden van campagne types, het opzetten van funnels en niet te vergeten de enorme mogelijkheden om specifieke doelgroepen samen te stellen waardoor je veel minder met hagel schiet zijn een ware eye opener. En dit allemaal tegen tarieven die voor elke ondernemer de kans kunnen bieden om een goede return on investment te behalen. Ook tijdens de campagne kunnen de budgetten worden bijgesteld.

Uiteraard hangt alles af van de boodschap die je overbrengt en of deze aansluit bij je doelgroep. Content is immers nog altijd king. Maar met de juiste storytelling kun je een heel eind komen om die connectie te maken en je verkopen op te schroeven.  

Mocht je nou hulp willen bij het adverteren op Facebook, dan helpen wij je graag.