Bos en Vaartlaan 19, 1181 AA Amstelveen
+31623106230
contact@buroemgee.nl

Contentkalender; simpel & effectief

Het is eenvoudiger dan het lijkt

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je hulp bij het uitdragen van jouw boodschap? Buro eMGee geeft je de handvatten om structuur aan te brengen in jouw communicatie. Een van onze favoriete deliverables is de contentkalender. Een simpel hulpmiddel dat jou helpt om je boodschap te verspreiden.

Om jouw content op de juiste momenten bij jouw doelgroep te laten landen onderzoeken we eerst een aantal dingen voor je, bepalen we samen concrete doelen en bedenken we vanuit daar een strategie.

Om het jou makkelijk te maken en je overzicht te geven maken we een contentkalender voor je. Hierin worden niet alleen de momenten opgenomen waarop je content het best kunt delen, maar doen we ook suggesties voor artikelen en attenderen we je op inhaakmomenten voor social media posts. Zo verbeter jij elke keer opnieuw je SEO en krijg je meer interactie met potentiële klanten.

Door de cotentkalender te volgen ben je maximaal aanwezig bij je doelgroep en heb je overzicht om het één en ander te evalueren en aan te passen. Op deze manier is jouw boodschap altijd zichtbaar bij de juiste mensen en leer jij ook nog eens meer over wat wel en niet je doelgroep aanspreekt.

Ben je nieuwsgierig hoe een contentkalender voor jou kan werken? Of ben je op zoek naar nieuwe keywords? Neem een kijkje op www.buroemgee.nl of neem direct contact met me op.